About

Wines

 

Crnogorski Vranac

 Vranac je drevna crnogorska sorta koja potiče iz Crmnice. Uzgaja se od 14og vijeka. Boja vina je rubin crvena. Mirisom se osjete izrazite arome malog, bobičastog voća, kupine i borovnice sa diskretnim suvim začinima.Uz Vranac se tradicionalno služi Njeguski prsut kao i uz kvalitetna riba i sve vrste pečenja i jela sa roštilja.

Ova vina stare na dnu mora,356 dana na dubini od 20 do 25 metara.

 

Crnogorski Vranac Barique LIMITED SAMO 100 FLAŠA

Grožđe koje se koristi za proizvodnju našeg Vranac Barika se pažljivo bira i bere u periodu pune zrelosti grozdja sa visokim sadržajem šećera. Ubrano je grozdje iz najboljih vinograda u Limljanima, malom selu u Crnoj Gori. Ukus je kompleksan, pun voćnih tonova. Vino je zaobljeno, mekano i osjeca se aroma hrastovine I dima.

Ovo vino je LIMITIRANO samo na 100 flaša!

Ova vina stare na dnu mora, 365 dana na dubini od 20 do 25 metara.

 

Muskat bijelo vino

Teško je odrediti starost i poreklo Muskata, ali u nekim knjigama možemo vidjeti da je možda nastalo u starom Egiptu i Persiji, a odatle se preselilo na Mediteran. Međutim, grožđe koje se koristi za naše muskatno vino stiglo je u Crnu Goru 1990. godine iz Italije i od tada daje neverovatno vino koje se pravi u malom selu Limljani. Ono što ovo vino čini jedinstvenim je karakterističan miris a to je mešavina ruža, kora pomorandže i limuna, meda i suvog grožđa. Dobro se ide uz voćne salate i svežu morsku hranu.

 Ova vina stare na dnu mora, 365 dana na dubini od 20 do 25 metara.

 

Muskat Bijelo Barrique LIMITED SAMO 100 FLAŠA

Grožđe koje se koristi za proizvodnju Muskat Barrique se pažljivo bira i bere u periodu pune zrelosti grozdja! Rukom se beru iz najboljih vinograda u Limljanima, malom selu u Crnoj Gori. Ukus je dobro zaobljen, a možete osetiti i aromu hrastovine!

Ovo vino je OGRANIČENO samo na 100 podvodnih flaša!

Ova vina stare na dnu mora, 365 dana na dubini od 20 do 25 metara.Underwater wines Kraken Kotor Montenegro

More in this category: « Visit Us Posjetite nas »

Info: +38267019785 info@underwaterwine.me